Najnovšie recenzie zo sekcie Satelitné antény
- Túto parabolu odporúčam ,je kvalitná a má dlhú životnosť.
Odporúčam
- zabere málo priestoru s rovnakou hodnotou 80 priem paraboly
vhodná do menších priestorov
- super príjem - rýchla inštalácia
anténa s dobrým ziskom
- Slušný zisk za prijateľnú cenu,určite sú aj kvalitnejšie paraboly rovnakých rozmerov,ale cenovo niekde úplne inde.
Slušná parabola za prijateľnú cenu,vhodná na motor.
bez závad plní svoju funkciu
- malé rozmery paraboly s kvalitným ziskom na skylink
po prečítaní recenzíí na nete som to "riskol" a kúpil túto parabolu...po jej nainštalovaní a teste aj v silnom daždi,som plne spokojný.Podotýkam že ju používam len na jednu pozíciu a to skylink.
OK
- postačujúca parabola pre zakladný príjem i z viacerých družíc s rozostupom do 10 stupňov
základný prvok pre satelitný príjem
- Jednoduchá montáž
- Labilné pripojenie držiaka LNB konektora v časti pri parabole, musel som kvôli stabilite pridávať ďalšiu skrutku
Produkt je z tých lacnejších a tomu odpovedá i kvalita, najmä držiaka LNB konektora. Návod na montáž je pre netechnika dosť nepresná, boli pribalené nejaké držiaky, ktoré nikde nepasovali.
super
všetko ok
dlshia zivotnost, kvalitne prevedenie
- Nehrzavejúci materiál - ALU, dobré parametre zisku v dB, primeraná cena, bezproblémová montáž - až na tie ostré hrany.
- Držiaky paraboly majú z výroby veľmi ostré hrany - hrozí porezanie rúk pri manipulácii a montáži.
Parabola dobrá, držiaky majú veľmi ostré hrany - dobré by bolo preventívne zbrúsiť hrany pilníkom, len potom držiak bude skôr hrdzavieť.
- nema
super
- moderny dizajn
- neviem
odporučam
- použitie na dve družice astra
- trošku menej percent signalu
dobra alternativa za veľku parabolu
- zaujimavy tvar a dobry zisk signalu
velmi velka spokojnost
- lacná ale dobrá v tom že chytá na pevno viac družíc
- produkt mi na spodku prišiel trošku poškodený ale to bolo asi výrobcom ale nič to nemá na následku sat. príjmu
Cena
ľahká montáž
odporúčam tento produkt
pri ďalšom nákupe sa len skúsim oznámiť či produkt nemá niaku vadu aby ho skontrolovali
- Rozmery, príjem
- na príjem jednej družice super, ale pre menšiu ohniskovú vzdialenosť sa nedá použiť monoblok na dve družice.
Dobrá anténa na jednu družicu
- OK
OK
Zobrazujem 301 - 320 zo 435 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...22 Ďalšie »