Najnovšie recenzie zo sekcie Satelitné antény
- Bez problémov
- Kvalita za dobru cenu...
- DOBRA CENA,PRIMERANA KVALITA.
- Nic moc
- Nic moc...
Prehľadný návod na zostavenie tovaru do funkčného stavu.
ok
- výborná kvalita za rozumnú cenu
- rozmery,zisk
odporúčam
Kvalitna parabola dobra montaz,
- Selfsat H30D1 zatiaľ spĺňa moje očakávanie. Jednoduchá montáž a inštalácia. Efektný dizajn. Funguje ako má. Inštalácia prebiehala za daždivého počasia, bez problémov s hľadaním signálu družice (Astra 23,5) s pomocou prístroja OpenSat OS-220. Zatiaľ som nezaznamenal, žiadne straty signálu, ani sekanie obrazu, nakoľko to počasie je naozaj všeliaké. Čakám ako sa vysporiada so snežením.
Cena
parabola mi celkom vyhovuje vyzera to kvalitna parabola
- Kvalitný signál
- Dobrá cena
Nemám zatiaľ žiadne skúsenosti.
úroveň produktu klesla a výrobca pustil do predaja čiastočne vadný produkt. (držiak LNB nebol v ohnisku paraboly) Na plechu nosiča stopy po zlom nastavení lisu vo výrobe.
- Pevná konštrukcia
- Jednoduchšia montáž
Parabolu som si vybral na základe recenzií a zdá sa, že som neurobil chybu. Napriek rozmeru 85 cm dosahuje dokonca o trochu lepšie parametre príjmu ako 100 cm parabola. Uchytenie konvertora je naozaj pevné a pravdepodobne bude aj trvácne. Na parabole je menej plastových častí, čo podstatne zlepšuje jej pevnosť. Takisto oceňujem možnosť nezávislej výmeny jednotlivých častí na parabole, ak by to po rokoch bolo potrebné.
SUPER MOZEM LEN ODPORUCIT
- Lahka kvalitna a lacna.
- parabola s vysokym ziskom
- pevna konstrukcia
- pribaleny drziak vhodny na stenu aj podlahu
- ocelova konstrukcia. lepsi by bol hlink
- k samotnej montazi treba pocitat aj s casom na samotne poskladanie paraboly
Jednoduchy montaz,
- kvalita spracovania, kompletnosť tovaru, presnosť výrobku
Zobrazujem 141 - 160 zo 435 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...22 Ďalšie »